Una parella jove i una reforma integral

Estrenar pis és segurament uns dels moments més emocionants que podem viure. Olorar els mobles nous i les parets recent pintades és una sensació única i memorable.

Aquest projecte contemplava paviments interiors de parquet d’alta qualitat d’imitació de fusta de faig. Les portes, a joc amb el parquet, es van fer a mida. Una fusteria d’alumini d’alta qualitat i feta a mida. Es van fer totes les instal·lacions elèctriques i d’aigua nova, es van pintar totes les parets i es van col·locar ulls de bou de led interiors.

Al bany, els revestiments interiors són de porcel·lànic de pasta blanca i els inglets realitzats manualment amb polidora. El mobiliari de bany es va realitzar a mida per aprofitar cada racó. La pica, també es va fer a mida. El plat de dutxa, d’imitació de pissarra blanca Fiora, es va anivellar amb el paviment exterior. Els miralls i la mampara de vidre estan també fets a mida, i aquesta última incorpora un tractament anti-calç. Els sanitaris són de la marca Roca.

A la cuina, els revestiments interiors són de porcel·lànic de pasta blanca, mate, i els inglets també realitzats manualment amb polidora. Els mobles de fusta es van fabricar a mida i el sobre de cuina amb marbre nacional.