Reforma integral d’un habitatge al centre de Manresa

ARTECO va reformar aquest habitatge, situat al centre de Manresa, que tenia unes instal·lacions i uns acabats envellits. Els paviments interiors del pis es van resoldre amb parquet d’alta qualitat imitació fusta de faig. Les portes, de fusta de faig a joc amb el parquet, es van fer a mida. Es va decidir col·locar una fusteria d’alumini d’alta qualitat i a mida, amb 8 tancaments perimetrals. Aquesta remodelació també va incloure la instal·lació de totes les instal·lacions elèctriques i d’aigua. Les parets de tot el pis es van pintar amb colors especials escollits pel propi client. També es van col·locar tots els ulls de bou de led interiors.

Al bany, els revestiments interiors son de procellànic de pasta blanca, mate, i els inglets estan realitzats manualment amb polidora. El paviment interior també és porcellànic. Pel què fa al mobiliari, es van decantar per mobles fets a mida. La pica de porcelana també es va personalitzar, com els miralls. El plat de dutxa de pissarra blanca Fiora es va anivellar amb el paviment exterior, i a la mampara de vidre se i va aplicar un tractament anti-calç.

Tot el mobiliari de la cuina està realitzat amb fusta i a mida. Els revestiments interiors són de porcellànic de pasta blanca, i els inglets realitzats manualment amb la polidora. El sobre de cuina está realitzar amb silestone gris nubule.