Reformes integrals per a clients exigents

Aquest habitatge, situat al centre de Manresa, estava deshabitat i en unes condicions de manca de manteniment. ARTECO va afrontar aquest projecte amb la il·lusió de retornar a la vida tots els espais d’aquesta vivenda. Al terra de tot el pis s’hi va col·locar parquet d’alta qualitat imitació fusta de faig. Les portes, de fusta de faig a joc amb el parquet, es van fer a mida. La fusteria d’alumini és d’alta qualitat i està feta a mida. Aquesta remodelació també va incloure la coordinació de totes les instal·lacions elèctriques i d’aigua. Es van pintar totes les parets i es van instal·lar ulls de bou de led interiors.

Al bany, els revestiments interiors són de porcel·lànic de pasta blanca, i els inglets estan realitzats manualment amb polidora. El paviment interior també és porcel·lànic. El mobiliari s’adapta a les necessitats del client, ja que està fet a mida. La pica de porcellana també es va personalitzar, com els miralls. El plat de dutxa d’imitació de pissarra blanca Fiora es va anivellar amb el paviment exterior, i a la mampara de vidre se li va aplicar un tractament anti-calç. Els sanitaris són de la marca Roca.

Tot el mobiliari de la cuina està realitzat amb fusta i a mida. Els revestiments interiors són de porcel·lànic de pasta blanca mate, i els inglets realitzats manualment amb la polidora. El sobre de cuina está realitzar amb SILESTONE.