Serveis

Serveis

Assessorament integral

Som una empresa consolidada amb especialistes altament qualificats per exercir totes les funcions i oferim un servei complet i exclusiu en tots els àmbits.

Projectes constructius

som especialistes en restauració d'interiors, cuines i banys, tenim experiència com a fusters artesans i com a artesans de la pedra i en manteniments d’oficines i naus industrials

Materials de qualitat

Hem realitzat les formacions i cursos oficials especialitzats per tal de poder col·locar i aplicar els diferents materials d'alta decoració i de nova generació.

Manteniment d'instal·lacions

som capaços de reparar o portar el manteniment tant d'instal·lacions elèctriques, com de lampisteria, gas, calefacció i aire condicionat, amb les millors marques del mercat

Què fem a Arteco?

La nostra especialitat més singular és la paleteria i els treballs constructius, però al llarg de la nostra trajectòria hem sabut rodejar-nos dels millors industrials per tal de poder satisfer les necessitats que qualsevol projecte de reforma hagi pogut necessitar. Som una empresa consolidada amb especialistes altament qualificats per exercir totes les funcions i oferim un servei complet i exclusiu en tots els àmbits. Així, podem aconsellar el nostre client oferint-li una solució integral al seu projecte amb la màxima especialització en cada àmbit. D’aquesta manera garantim la qualitat, la dedicació i el resultat que els nostres clients es mereixen i en termini establert pel client.

Amb ARTECO col·laboren fusters i artesans de la fusta; guixaires; instal·ladors d'aigua, llum i gas; marbristes; pintors; arquitectes; delineants; interioristes; llauners i instal·ladors autoritzats de gas, llum i aigua sanitària; al·luministes; industrials del pladur i del guix; aplicadors autoritzats de paviments continus; proveïdors de materials de construcció i de formigó; manyàs i ferrers especialitzats en tot tipus de metalls; industrials i proveïdors d'impermeabilitzacions i recobriments; i industrials especialitzats en treballs verticals.

La nostra relació amb els nostres col·laboradors es basa en la professionalitat i la confiança adquirida durant aquests anys, ja que han demostrat que poden satisfer les necessitats de cada projecte amb la qualitat, dedicació i resultat que els nostres clients es mereixen i en termini establert pel client.

També gestionem integralment tot tipus de projectes constructius, som especialistes en restauració d'interiors, cuines i banys, tenim experiència com a fusters artesans i com a artesans de la pedra i en manteniments d’oficines i naus industrials, i al mateix temps estem en contacte permanent amb les tendències d’obra nova.

Hem realitzat les formacions i cursos oficials especialitzats per tal de poder col·locar i aplicar els diferents materials d'alta decoració i de nova generació. Per tant, disposem de l'experiència, el coneixement i els cursos d'aplicadors oficials dels materials constructius més innovadors. Som aplicadors autoritzats de ciment polit de Matèries Màrius Aurenti i col·locadors de THESIZE, TECHLAM, SILESTONE i COMPAC.

Així doncs, som especialistes en banys i en la instal·lació de dutxes, hidromassatges i una àmplia gamma de mobiliari de bany. Al mateix temps, som especialistes en col·locació de pedra del país i impermeabilitzacions d'habitatges i indústries.

Dominem àmpliament el disseny i la planificació de qualsevol reforma, i gestionar tot tipus de reformes: d'il·luminació, de pintura exterior i interior, de climatització, de fusteria en fusta i alumini, de lampisteria, d'obra de paleta, d’instal·lació de mampares modulars, de tractament i col·locació de pedra, de reparació i substitució de tot tipus de desaigües malmesos o embussats, de construcció de sòls elevats, sostres practicables, reparació de tot tipus de problemes de filtracions d’aigües pluvials, en terrats, balcons d’edificis o cases aïllades.

A més, som capaços de reparar o portar el manteniment tant d'instal·lacions elèctriques, com de lampisteria, gas, calefacció i aire condicionat, amb les millors marques del mercat i amb un preu molt competitiu.

Així, som una garantia per a tot tipus de reparacions i modificacions d’aspectes i elements de la llar.